Så här hade det kunnat se ut idag (se fotot), men det gör det inte, regnet piskar mot rutan och syren-blommorna blåser av sin gren, men det blir väl bättre!??
Nu är vi Glada Ägare till denna sportiga "leksak".....*L*.... Skepp ohoj landkrabbor!!!!
Nu börjar snart Semester- månaden för många, och ingen bra början . inte i Västernorrland iaf, regnet väckte mig i morse, men kaaan klarna upp under dagen, vilket fall som helst, ha en underbar Fredag..!!!
Har nu gått med ett ont Knä i flera månader, Läkarna spekulerar, Menisken?Nja, kanske... Artros?.Ja, de e möjligt.. Fick Dränering så att svullnaden gick ner, och en Cortison-spruta, men ingen skillnad ännu.. Slutligen röntgen som visar "inget avvikande alls i min Knä-skål", Jaha, då har jag väl inget fel då, då kan jag halta ut på en promenad då ...!!!!?... Mycket Tid o Pengar till ingen nytta alls!!! Ironisk, javisst e jag de, men mest besviken, då man inte ens kan få en Diagnos ställd!!!? Nu den 1 juli , återigen till Läkare, denna gång "tror" de att det är muskelfäste dom är trasigt!!! Återigen en Cortisonspruta o vänta......!?
Nu går vi snart in i Sommarens "mitt", dagarna går fort nu, ta till vara det som bjuds nu...!!!!
Det blir solsken hela dagen idag, njut så länge ni kan..!!!

Gamla båt-vrak utefter stränderna...!!Risk för nederbörd idag...!!!Idag en Shoppingtur till Härnösand o sedan hämta lilla lurviga Katt-ungen på Öbacka Djurhem...!!!

En vacker Bild , tycker jag, Sommaren har kommit, en gammal gisten eka ligger på strand och "ansluter" sig till Naturen igen,(globalt sett) cirkeln håller på o sluta sig, ett märkligt Krets-lopp i sig...!!!

Kul grej, eller hur!? (åtminstone för Katten)..
Ett hängande klös-träd för Katter att ha inomhus...!
Kan göras på beställning för intresserade..!
Klicka på adressen nedanför för att kolla in andra saker jag gör...!!

http://xavante51.blogg.se/hantverk/
Jga kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!
Godmorgon till en härlig o solig dag, ha det gott nu...!!!
INSTALLERAR SVENSK SOMMAR
███████████████░░░░░░░░░░░░░░ 44%KLART
Installationen misslyckades. Error 404 : Årstiden ej hittad. Årstiden är inte tillgänglig i ditt område!!

Visst blev det fint med det hemma-gjorda "trädet"..!?

Nu e de bara Kissen som saknas, som ska hämtas om några dagar..!!  Mjaaauuu!!!
Den är 2 meter och 60 cm hög...!

PS: såg i en "Djur-affär" att ett liknande Träd fast mindre kostade nästan 11.000 spänn,jäpp, skrev riktigt , Elva-tusen Kronor, Ofattbart!!!!!

Klicka på adressen nedanför för att se andra saker jag tillverkar...!
http://xavante51.blogg.se/hantverk/