Robert, 85, gifte sig med Jenny, härligt 25 år ung . . .

Eftersom hennes nya man är så gammal, beslutar sig Jenny för att efter deras bröllop ska hon och Robert ha separata sovrum, eftersom hon är orolig för att hennes nya men åldrige man kan överanstränga sig om de tillbringar hela natten tillsammans.

Efter bröllopsfestligheterna förberedde sig Jenny för sängen och den förväntade knackningen på dörren. Visst kom knackningen, dörren öppnas och det är Robert, hennes 85-årige brudgum, "redo" för handling. Allt går bra, Robert lämnar sin brud, och hon förbereder sig på att somna.

Efter ett par minuter, hör Jenny en ny knackning på hennes sovrumsdörr, och det är Robert. Återigen han är "klar" redo för mer "action". Något förvånad Jenny släpper in honom. När de är klara, så kysser Robert sin brud, bjuder henne en förtjust en god natt och går.

Hon håller på att somna, men, aha, du gissade rätt, Robert tillbaka igen!! knackade på dörren, redo för mer "action".
Och ännu en gång de njuter de av varandra. Men när Robert ska gå igen, säger den unga bruden till honom, "Jag är grundligt imponerad av, att du i din ålder gör det så bra och så ofta. Varit med killar som varit yngre än en tredjedel av din ålder som bara orkat 1 gång. Du är verkligen en stor älskare, Robert. "

Robert, något generad, vänder sig till Jenny och säger, "Menar du att jag redan har varit här?"

Sensmoralen i historian...:
Var inte rädd för att bli gammal, Alzheimers sina fördelar....