Ö-vik.Maran


Öviksmaran


Zlips.....Gräsmyrdans


Shake på Moliden...

SHAKE PÅ MOLIDEN, ,,,,,,MYCKET DANSANT   FOLK KOM TILL SHAKES SPELNING PÅ MOLIDEN, DE SKA JU SPLITTRAS NU SÅ MAN MÄRKTE INTE NÅN STÖRRE SPEL-GLÄDJE HOS GRUPP-MEDLEMMARNA, MEN HOPPAS DE TVÅ  NYA KOMMER ATT FYLLA PLATSERNA O ATT DE KOMMER ATT SPELA LIKA BRA SOM DE GJORT TIDIGARE..EN BRA KVÄLL TROTS ATT JAG ALDRIG FICK IN "FEELINGEN" RIKTIGT, NÅVÄL, EN TREVLIG KVÄLL ÄNDÅ...NU VÄNTAR EV ZLIPS/KOVLAND PÅ TORSDAG, SEE YA...!?

Ikväll Moliden och Shake...!..SEE YA...???

Ok, alla dansanta, ses vi i Moliden ikväll o dansar till Shake.....!??

Svänzons i Kovland...!

SVÄNZONS ÄR ETT BRA BAND NUMERA, SKÖNA LÅTAR OCH SPELGLÄDJE. LAGOMT MED FOLK (enligt mig då) O INTE SÅ VARMT,KYLIGA KVÄLLAR HAR JU GJORT SITT INTRÅNG NU...MEN!..MYCKET "INNEBÖRDES DANS" , SÅ DET FANNS INTE MÅNGA ATT DANSA MED, BRUKAR INTE FÅ STÅ O FRYSA, BRUKAR VARA SVETTIG I FYRA TIMMAR, hehe, MEN DÅ JAG FICK STÅ ÖVER FYRA DANSER PÅ DAMERNAS, GAV JAG UPP O FOR HEM PÅ PAUSEN..!!  *LER*..FÅR TA EN REVANCH NU PÅ LÖRDAG I MOLIDEN OCH SHAKE, SEE YA..!?

FORSMONÖJET O BLENDER...!

En mysig kväll med många bra låtar, hann inte dansa med alla jag ville pga VÄRMEN, stod över några snabba låtar för skjortbyte o "torka till", men en jättetrevlig kväll blev det, tack alla ni,,,See ya  !?...

Nästa dans: Blender på Forsmo..!

Hoppas det inte blir lika stökigt o varmt som Kovland sist, PUH  !!!...See ya..!?

Tyvärr.....!! Ingen höjdar-kväll med Shake....

Tyvärr så blev det ingen höjdare på Kovland, mycket folk o struligt o HETT, som i en ugn, for hem på pausen, ibland blir det så här, *ler*...men Shake spelar bra musik !!!

Jannez finaldans på Ärsta.

Final på Ärsta, synd, önskar det blev fler danser där innan vintern gör sitt intrång..!!..Skapligt med folk, o de som var där var "gräddan" av dansanta o duktiga människor på golvet, hann inte med o dansa med alla som jag ville, men det går "fler tåg", *L*..En toppenkväll, tack Jannez o alla ni, Nu väntar Kovland o Shake ikväll, See ya..!?


Nu blir det Jannez på onsdag...

Final på Ärsta Parken, Jannez spelar....Rapport kommer !           

Highlights I Kovland....!


Highlights på Kovland nästa...!

RAPPORT KOMMER....!..See ya!?

Sannex på Ärsta-parken.....!

En regnig afton, men det gick bra ändå, skapligt/lagomt med folk och som vanligt fanns där dansant klientel som gjorde kvällen till en mysig dansafton....Tack än en gång alla ni.!  See ya!?

Voyage på Moliden...!

VOYAGE PÅ MOLIDEN.....BRAVO VOYAGE !!..EN TOPPENKVÄLL MED DET NYA BANDET, DUKTIGA MUSIKER MED HÄRLIGT URVAL AV LÅTAR, DET BANDET KOMMER VI ATT HÖRA O DANSA TILL MER I FRAMTIDEN, ETT DUKTIGT GÄNG. TACK VOYAGE FÖR EN TREVLIG KVÄLL...TYVÄRR SÅ STÄLLDE INTE MÅNGA UPP O KOM , LITE FOLK, MEN DANSANTA, TACK OXÅ ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN TILL EN MYSIG AFTON.....NÄSTA DANS BLIR NOG SANNEX/ÄRSTA PÅ ONSDAG.....SEE YA   ?

RSS 2.0