ETT RIKTIGT GOTT NYTT DANS-ÅR....!!!

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag Er alla mina dansvänner!!!!! Vi syns på golvet...!!

Mickeys på Parkaden....!

MICKEYS ÄR ETT VÄLDIGT BRA GÄNG MED BRA MUSIK O BRA VAL AV LÅTAR...TYVÄRR GJORDE DET AKTUELLA SNÖKAOSET ATT DET INTE KOM SÅ MYCKET FOLK, PLUS ATT DET VAR ARBETSDAG DAGEN EFTER, SÅ VÄLDIGT TUNT BLEV DET PÅ GOLVET, MEN VAD GÖR VÄL DET , MAN KAN HA TREVLIGT/SKOJSIGT ÄNDÅ.....*LER*...

Dans eller snöstorm.!!???...Eller både och !........*L*..!

Stormvarning i em/kväll, så blir det dans på Parkaden /H-sand/Mickeys eller ej,(!?) jaaa, vi får se hur det utvecklar sig..!!!..Men hoppas vi syns på golvet!?...PS Dansen börjar kl 20.00-24.00....!!!!

GOD JUL.....!!!!

GOD JUL PÅ ER ALLA MINA DANSVÄNNER......vi syns på golvet...!?

Ingen dans till Titanix...!

HOPPADE LÖRDAGS-DANSEN PÅ BERGEFORSEN, KÄNDES DRYGT ATT FARA NÄR DET VAR SÅ BLÅSIGT O SNÖIGT SÅ NU ÄR SIKTET INSTÄLLT PÅ MICKEYS PÅ ANNANDAGEN I HÄRNÖSAND ISTÄLLET.....HA EN BRA FJÄRDE ADVENT....SEE YA!!

Jannez på Hullsta....

GLADA HÄRLIGA GOSSAR E DE IAF, SPELGLÄDJE TILL MAX , O DE RÄCKER LÅNGT DET, SKAPLIGT MED FOLK KOM TILL JANNEZ DANS PÅ HULLSTA PÅ FREDAGSKVÄLLEN, TROTS LITE SNÖKAOS HÄR O DÄR..EN "BROKIG" SAMLING DANSFOLK VAR DET, BÅDE DANSANTA O ICKE DANSANTA, *'LER*...MEN NÅGRA "KÄNDISAR" VAR DÄR, OCH  SOM VANLIGT RÄDDADE KVÄLLEN, TACK SKA NI HA......!

Tjenixen....!!

TREVLIG LUCIA DAG PÅ ER ALLA...DET BLEV INGEN DANS I HELGEN SOM VAR, MEN PLANERAR NU FREDAGS-DANSEN PÅ HULLSTA GÅRD I SOLLEFTEÅ DÄR JANNEZ SPELAR OCH PÅ LÖRDAG BLIR DET NOG BERGEFORSEN O TITANIX....SEE YA...!?

Blender på Parkaden...!

Blender är ju "säkra kort" o de var de även ikväll på Parkaden i Härnösand, inte sååå mycket folk, men det var en trevlig kväll med många sköna danser, tack alla ni...!!!

Dans på Parkaden, en Söndag....!!!

DANS PÅ PARKADEN HÄRNÖSAND NÅGOT SÅ  OVANLIGT SOM PÅ EN SÖNDAG, BLENDER SPELAR MELLAN 18-22, BARA 100 SPÄNN INTRÄDE, KLART VI SKA DIT...!!!!  SEE YA!?

RSS 2.0