Nonstop-dans på Parkaden.

                                                                                      En bra kväll men saknade många (som troligen var på Parken i S-vall) inte sååå mycket folk, men tillräckligt ändå, i mitt tycke.....Förstår inte logiken att köra flera danser samtidigt på olika orter i närheten, vi har ju inte underlag för sån konkurrens, det funkar nog i storstäderna , men inte här, fy på er arrangörer, TÄNK OM ! Nåväl...Gamblers stod i topp för mig, Bhonus är bra, men T Melins, njaaaa, *L*...efter Midnatt så framträdde det lite alkohol-intagare på dansgolvet som gjorde stämningen lägre...Smet iväg en timme innan slutet, jobbigt på vägarna var det pga snön, usch...... see you soon!?

Sannex på Bollsta...

                                                                          Det blev en härlig kväll på Bollsta på Söndags-kväll, Sannex spelar inte gammalt (en vals blev det) så det bev  "vanlig" musik hela kvällen, så det kändes som en Lördagsdans, *ler..Bra låtar, o några mys-låtar oxå, synd bara att grabbarna i bandet e så pass "slamsiga" o kan förstöra de goa danslåtarna ibland...Bra att de e glada o så, men det passar bättre att de slamsar på de fartiga låtarna, anser jag.... Men som sagt summa summarum en BRA kväll...Ser fram emot dansgalan nu på Lördag i Härnösand.....See yaa.!!! ?? 

Zlips o Kindbergs på Parken i ö-vik,,

                         En toppenkväll med Zlips  , (och Kindbergs oxå förstås), men Zlips ligger bra mycket före sas..!!..*LER*...6 timmar dans, det kändes i kropp o fötter att det var nästan SEX veckor sedan jag dansade...Men trevligt var det o hoppas kunna fara lite oftare nu när kylan "lagt sig" lite, om nu utbudet finns .!?  Tack alla ni för sköna danser , see ya!!?

RSS 2.0