Mercy med Voyage...


En låt med VOYAGE.......Live...


VOYAGE ÄR I MOLIDEN PÅ LÖRDAG...

KOM NU O DANSA TILL BRA MUSIK MED VOYAGE PÅ MOLIDEN , LÖRDAG 31/7, ETT JÄTTEFINT STÄLLE MED ETT UNDERBART DANSGOLV, STORT O LUFTIGT O BRA PÅ ALLA SÄTT...

Gamblers i Kovland....

Jättebra musik, Gamblers spelar modern härlig dansmusik, inte mycket folk men de som var där var väldigt duktiga o dansanta, bra att det inte var sååå mycket folk, det blir så ohyggligt varmt då......Nu tar vi det underbara dans-stället MOLIDEN på lördag o det relativa nya bandet VOYAGE,ställ upp nu o ge det här bandet en chans nu på lördag  !!   hoppas vi ses......!!?

Shake på Ärsta...

En härlig kväll med Shake, En tryckande/fuktig värme gjorde att man ofta stod över de fartiga låtarna vilket i sin tur betydde att man inte hann med o dansa med alla man ville, men men, det går flera tåg, en härlig kväll iaf med härliga Shake...Ikväll Torsdag,blir det Gamblers o Kovland, måste ta reda på de sista sommar-danserna nu, see ya !?

Ärsta o Shake i siktet nu...!

DÅ DRAR VI TILL ÄRSTA-PARKEN PÅ ONSDAG O DANSAR TILL MYSIGA SHAKE, VI SES.....!?

Jannez på Moliden.....!

JANNEZ HAR BLIVIT MYCKET BÄTTRE NU NÄR DE HAR LAGT TILL LITE NYA LÅTAR, O INTE BARA "BRÅTTOM-LÅTAR", TACK FÖR DET GRABBAR...EN MYCKET BRA KVÄLL TILL ETT BRA BAND O BRA LÅTAR, SAMT ETT UNDERBART DANSGOLV SOM MOLIDEN BJUDER PÅ, RYMLIGT ,SVALT O BRA...TACK!!..................TACK OXÅ ALLA NI DANSANTA SOM GJORDE KVÄLLEN TILL EN RIKTIG MYSAFTON......KRAMAR TILL ER....!

Väntar på Jannez o Moliden...!

NU ÄR SIKTET INSTÄLLT PÅ JANNEZ O UNDERBARA "DANSPALATSET" MOLIDEN PÅ LÖRDAG.NI SOM INTE ÄNNU VARIT PÅ MOLIDENS DANSBANA, TESTA DET, NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER, LOVAR,( !)  UNDERBART GOLV O STOR YTA ATT GÅ LOSS PÅ, FIN STOR PARKERING ALLDELES INTILL ENTREN.. FIN NOSTALGI-BILD AV DET GLADA GÄNGET , VA !? SEE YA !?


Sannex på Gussjö...

HEJSAN, DET BLEV EN SKAPLIG KVÄLL MED SANNEX, TROTS VÄRMEN O LITE TUNT MED FOLK, MEN MALUGN HAR JU BÖRJAT SÅ DET ÄR MYCKET DÄRFÖR, MÅNGA NORRLÄNNINGAR FAR NER DIT O DANSAR...MEN JAG FICK NÖTA PÅ DE SOM FANNS DÄR,(LER) TACK ALLA NI.....FORTSÄTT NU O NJUT AV SOMMAR-VÄRMEN, VI HÖRS !..

Ikväll dans på Gussjö...!

IKVÄLL DANSAS DET TILL SPRALLIGA SANNEX. HOPPAS MAN INTE FLYTER BORT I VÄRMEN DÄR INNE I DANSLOKALEN, GUSSJÖ ÄR ETT CHARMIGT STÄLLE ALLDELES INTILL EN SJÖ, OCH SOLNEDGÅNGEN BRUKAR VARA SEVÄRD DÄR, SEE YA!?..RAPPORT KOMMER..!

Dansbandsfestivalen i Härnösand.!

Jorå, det var ok.....Lite väl "fartiga" låtar i den heta luften för min smak, men i det stora hela är jag nog nöjd...Festivaler är ju alltid lite "annorlunda" än vanliga danskvällar...6 timmar nonstop dans blev det, vilket känns i fötterna idag, *ler*....

Dansbandsfestivalen i Härnösand ikväll, fredag...!

                                                                   DANSGALA I HÄRNÖSAND NÄRA O BRA, OCH ETT PAR BRA BAND TILL O MED, MÅSTE TESTA IAF. HOPPAS GOLVEN GÅR O DANSA PÅ O ATT DET INTE ÄR EN MASSA ÖLDRICKANDE PÅ GOLVET, USCH SÅ NEGATIV JAG BLEV, NÄÄÄRÅ, DET BLIR NOG BRA, (HOPPAS JAG)..*LER*.. SEE YA....RAPPORT IMORGON...!   

Ännu en lyckad kväll...!

JAPP, ÄNNU EN JÄTTE-NAJS KVÄLL MED ZLIPS, MEN DET ÄR SOM JAG SKREV FÖRUT, KVÄLLEN KAN INTE MISSLYCKAS NÄR DET HÄR GÄNGET SPELAR O SJUNGER....VARMT VAR DET, MEN LAGOMT MED FOLK......EN HÄRLIG FÖDELSEDAGSKVÄLL FICK JAG IAF, DET TACKAR JAG FÖR.....SEE YA  !?...

Zlips på Ärsta ikväll..!

Firar min födelsedag på Ärsta-parken ikväll, (onsdag) och dansar till suveräna Zlips. Vill även tacka "Abbe" och Zlips för fribiljetterna jag fått, Tack snälla ni, vi syns ikväll!!! Och tack Abbe för härliga danser du ordnar....!!!...Dans-rapport kommer senare....!

Zlips på Moliden.

EN  HÄRLIG TOPPENKVÄLL MED SKÖN MUSIK O HÄRLIGT DANS-STÄLLE..KAN JU INTE BLI FEL DÅ ZLIPS MED MELISSA SJUNGER O SPELAR HÄRLIG MUSIK. MOLIDEN ÄR ETT FANTASTISKT DANSSTÄLLE, PERFEKT GOLV O UTRYMME, TACKAR ZLIPS FÖR EN MYSIG KVÄLL MEN ÄVEN ARRANGÖRERNA PÅ MOLIDEN SOM FIXAR O ORDNAR SÅ VI KAN DANSA O ATT DET MYSIGT, TACK ALLA NI...!..NU VÄNTAR VI TILL ONSDAG (14/7) OCH ÄRSTA-PARKEN DÅ ZLIPS SPELAR IGEN.....YABBIDABBIDOOOOOO!!....TILL DESS, HA DET GOTT I SOMMARVÄRMEN,,,,,SEE YA!?

Dans på Moliden den 10/JULI...Underbara Zlips...!

HEJSAN!...ÄVEN OM MIN FOT INTE ÄR ALLDELES "FIT FOR FIGHT",(EFTER KLAVERET MED GLASBITEN I HÄLEN),  SÅ VÄLJER VI ATT FARA O DANSA TILL EN AV DE KLART BÄSTA DANSBAND SOM FINNS JUST NU, UNDERBARA ZLIPS MED SIN SUVERÄNA SÅNGERSKA, MELISSA..Återkommer med sedvanlig rapport...!..SEE YA PÅ LÖRDAG...!?

TJI DANS...

EN GLAS-BIT SOM PROMT VILLE IN I MIN HÄL SATT STOPP FÖR KVÄLLENS DANS PÅ GUSSJÖNORET...SUCK..!

Streaplers på Ärsta..

STREAPLERS PÅ ÄRSTA-PARKEN, KYRKDAL...DE HAR 51 ÅR BAKOM SIG PÅ SCEN O DE HÅLLER ÄN, FANTASTISKT...EN BRA KVÄLL PÅ ÄRSTA ALLTSÅ, ETT MYSIGT DANSSTÄLLE..TACK ALLA NI.......see ya!?

RSS 2.0