SHAKE PÅ HOLA...

                                                                   SHAKE PÅ HOLA FOLKHÖGS-SKOLA...DET BLEV TUNT PÅ DANSGOLVET, MEN TROTS DET SÅ VAR DET EN TREVLIG KVÄLL, LÄTTSAM O "OSTÖKIGT" ,*L*...DANSUNDERVISNING UNDER PAUSEN AV DE SOM GÅR DANSLINJEN DÄR PÅ HOLA, DUKTIGA UNGDOMAR...ETT STORT O BRA DANSGOLV VAR DET O SHAKE ÄR JU ETT JÄTTEBRA BAND...VISST SAKNADE JAG EN DEL KLIENTEL O DANSA MED, MEN MAN FICK "NÖTA" PÅ DE SOM VAR DÄR, TACK ALLA NI...SEE YA!?

Premiär på Logen, Långsele.

Jannez premiär dans på Hanssons loge.....En bra kväll, Jannez tycker jag har blivit bätrtre o bättre på sistone, inte lika mycket "bråttom-musik" som tidigare.....Varmt som attan var det, men det hör ju till sommar-danserna, *L*... Synd bara attt Logen har ett sånt dåligt utbud av den mera moderna musik-stilen, det är ju ett jättebra ställe, rymligt o charmigt på alla vis, nåväl, en bra kväll blev det, tack alla ni som gör dansen så underbar..!! See ya soon..!?

Dåligt utbud denna helg......!?

                                                                     DÅLIGT UTBUD DENNA HELG ELLER RÄTTARE SAGT INGET UTBUD ALLS DENNA HELG VAD GÄLLER DANS, OM MAN NU INTE VILL FARA ALLTFÖR MÅNGA MIL .....BLIR ALLTID ETT "HÅL" MELLAN PARKDANSERNA O SOMMARDANSERNA....SUCK...NÅVÄL, VI SYNS PÅ HANSSONS LOGE/JANNEZ NÄSTA LÖRDAG DEN 22....SEE YA!?   

Black Jack på Bergeforsen..

                                                                   BLACK JACK PÅ BERGEFORSEN,,,,,,,, MUSIKMÄSSIGT VAR DE BÄTTRE ÄN VÄNTAT, MEN DE HAR VÄLDIGT GAMLA INSPELNINGAR PÅ SIN LISTA, MEN EN HEL DEL BRA LÅTAR BLEV DET IAF....MEN "BOSKAPEN" INFANN SIG EFTER ETT TAG PÅ DANSGOLVET, DÅ MENAR JAG PUB-ANHÄNGARNA, BUFFLARNA SOM INTE TAR NÅGON ALLS HÄNSYN TILL ANDRA,WHAT SO EVER,  KLART ATT DE MÅSTE FÅ VARA DÄR OXÅ O TA SINA ÖL, MEN JUST ATT DE GÅR PÅ SOM BUFFLAR KAN RETA MIG, MAN KAN FÅ SIG EN JÄKEL MED ARMBÅGEN SÅ MAN FAR IVÄG O NÄSTAN RAMLAR OMKULL....SHAME ON YOU...NÅJA, EN SKAPLIG KVÄLL BLEV DET OM MAN BLUNDAR LITE FÖR ETT O ANNAT. *LER*....SEE YA...!

Jannez Valborgs-dans.

                                                                                                                                       JANNEZ PÅ PARKADEN SISTA APRIL..MYCKET FOLK BLEV DET, MEN FÖRVÅNANSVÄRT LITE "FYLLA", DET BRUKAR FÖLJA HELGEN TILL SAS... EN BRA KVÄLL BLEV DET MED MASSOR MED DUKTIGT DANSANT FOLK, TACK ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN TILL  EN TREVLIG VALBORGSMÄSSOAFTON....TACK OXÅ JANNEZ, SOM JAG TYCKTE IAF, SPELADE ETT PAR EXTRA MYSLÅTAR ÄN DE BRUKAR GÖRA, ANNARS HAR DE JU BLIVIT KÄND SOM "BRÅTTOM-MUSIK-BAND".DET PASSAR NOG MÅNGA ,MEN INTE ALLA. VET ATT DET ÄR MÅNGA SOM UTESLUTER JANNEZ JUST PGA "BRÅTTOMMUSIKEN"...NÅJA, BRA JANNEZ, MEEEERA MYSLÅTAR , SOM NI GJORDE FÖRR.....SEE YA...

RSS 2.0