Vassego, 5 härliga myslåtar o dansa till här nedanför !!!!!!

Mys-låtar med Michael learns to Rock.(MLTR)...Får jag lov   ?!

Michael Learns To Rock - I'm Gonna Be Around


Michael Learns To Rock - Sleeping Child


Michael Learns To Rock-The Actor


25 Minutes - Michael Learns To Rock


That's Why... MLTR.


Lite bilder från danser...!!


Dirty Dancing - The time of my life 2008


Dirty Dancing-HUNGRY EYES


Kindbergs på Hullsta, Eller...!!??

Ja, vi trodde vi skulle få dansa till Kindbergs på Hullsta gård/Sollefteå, men när vi kom dit så fick vi höra att Kindbergs inte kunde komma pga haveri på deras buss, istället spelade ett glatt gäng från Sveg,  KING EDWARD  , och det blev en positiv överaskning, de var klart inom "ramen", ett glatt gäng som spelade några golåtar plus härliga fartfyllda låtar oxå, så det blev en riktig trevlig kväll, o jag tackar de som jag fick "nöta" på, för det var inte smockfullt precis.!!! Många /några valde att vända vid biljettkassan o for hem när de såg att det inte var Kindbergs som spelade, många muttrade högljutt oxå, L*.....Men de missade e bra danskväll....Tack alla ni som gjorde kvällen till en trivsam fredagsafton......

Nonstop på Parkaden....!

FEM TIMMARS  NONSTOP-DANS BLEV DET PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN TILL DREAMS OCH BHONUS....! BANDET DREAMS  BLEV EN ÖVERASKANDE POSITIV ERFARENHET, ETT LITET MER ROCKANDE BAND(MED INSLAG AV HÅRD-ROCK)DE SPELADE KÄNDA LÅTAR MEN GJORDE DET MED ETT EGET "STUK" SOM JAG TYCKTE VAR VÄLDIGT BRA...!!! BLAND ANNAT SPELADE DE I BÖRJAN KENTS UNDERBARA LÅT "UTAN DINA ANDETAG" DET VAR MAGISKT, TACK DREAMS FÖR DET...!..BHONUS HELT OK MEN DE HAR JU ETT ANNORLUNDA VAL AV SINA LÅTAR, EN VÄLDIG BLANDNING PÅ GOTT O ONT..NÅVÄL, EN TREVLIG DANSANT KVÄLL BLEV DET TROTS ATT PUBLIKEN SVEK FRAMÅT SMÅTIMMARNA, BLEV VÄÄÄÄLDIGT GLEST EFTER 12, MEN NÅGRA VAR KVAR SOM MAN FICK "NÖTA" PÅ, 'LER'... NU SYNS VI PÅ HULLSTA PÅ FREDAG VA?...OCH DANSAR TILL KINDBERGS!!???  SEE YA!?

Parkaden.......Bhonus/Dreams

NU ÄR SIKTET INSTÄLLT PÅ PARKADEN I HÄRNÖSAND DEN 20 DENNA MÅNAD, DREAMS HAR JAG ALDRIG DANSAT TILL, SÅ DET SKA BLI SPÄNNANDE, (NÅGON SOM VET HUR DE ÄR!?) SKRIV GÄRNA O TALA OM     leffeman51@hotmail.com      !....TROR DE E NONSTOP I 5 TIMMAR, 21-02....!...SEE YA!?

Jive på Bollsta....!

MOTION-DANS PÅ BOLLSTA MED JIVE, EN TREVLIG KVÄLL FAKTISKT FÖR ATT VARA EN SÖNDAGSDANS, INTE SÅ MYCKET FOLK, MEN DE SOM VAR DÄR VAR DUKTIG O DANSANTA..

Blender i Sundsvall!?

Nopp. står över dansen ikväll i Sundsvall/Blender, det får räcka med Motions-dansen i Bollstabruk imorgon, Söndag/Jive....!See ya!?

RSS 2.0