Dansmaran lördag, Härnösand....!

LÖRDAGSKVÄLLEN ÄNNU BÄTTRE ÄN FREDAGSDANSEN, MYCKET BEROR JU PÅ VILKA SOM SPELAR FÖRSTÅS, EXPANDERS O ZLIPS E JU OSLAGBARA ENLIGT MIG....VOYAGE ÄR OXÅ BRA , DE JOBBAR SIG FRAMÅT....MEN LITE FÖÖÖÖR MYCKET "BRÅTTOM-MUSIK" DÅ I MIN SMAK, MEN DANSMARAN ÄR JU LITE ANNORLUNDA ÄN VANLIGA DANSKVÄLLAR..HELT NÖJD ÄR JAG IALLAFALL TROTS ATT JAG SAKNADE MÅNGA DÄR, MEN VI KANSKE SES SNART PÅ NÅGON DANS FRAMÖVER..!!!?.HA NU EN SKÖN SÖNDAG, SOLEN SKINER GOTT HÄR I LUNDE..!!

Shake o Date på Härnömaran...!

En bra kväll, ock mitt knä höll hela vägen..*L*...7 timmar dans, det var härligt att få en "genomkörare" igen, ömma fötter o stela leder dagen efter, PRECIS som det ska vara...!! Fortsätter ikväll på Maran o dansar ytterligare 7 timmar till underbara Zlips o mysiga blues-rytmiska bandet Expanders, och det nya bandet Voyage....see ya...!?

DANSMARAN IMORGON (OCH PÅ LÖRDAG) .....!?

DANSMARAN NÄSTA..!!??  OM NU MITT KNÄ KOMMER ATT HÅLLA, JA....VI FÅR SE, HÅLL TUMMARNA FÖR MIG, OK..!??

Längtar till Dansmaran i Härnösand...!!!

Längtar, Längtar o Längtar., Mitt knä satt ju stopp för flera danser, snacka om att jag är danssugen nuuuu!!!!! Ber till "de som bestämmer" att jag ska bli bra i benet nu så jag klarar av dansen i slutet av okt i Härnösand...Håll tummarna..OK !?   

Blir nog ingen dans denna helg heller...!!

Knäet vill inte bli bra så fort, så det blir ingen dans denna helg heller,(suck, ville ju så gärna dansa till underbara Zlips i Ö-vik i helgen) men hoppas verkligen att det "läker" tills Härnösands-Maran i slutet av Månaden.....Började ju att simma på badhuset, o tog väl i för mycket o länge, det var där min knäskål sa stopp..!!  Rackarn´s..!!

Ingen dans denna Lördag.....!!!

Suck, ingen nonstop dans för mig ikväll (lördag) i Härnösand...En av mina knäskålar ville inte följa med.....!!!!! ....Får "sjå" mig till nästa helg, då är det dans i Ö-vik...see ya..!?

RSS 2.0