MISSUPPFATTNINGAR!?.....

JÖSSES!! ..MÅSTE SKRIVA DETTA ÄNNU EN GÅNG:VARFÖR JAG BLOGGAR DETTA MED DEN "NYA" SJUKDOMEN JAG FÅTT(!?)SPONDYLITEN!!!. JAG ÄR EN ÖPPEN PERSON, VAN ATT DELA MED MIG ALLT SOM HÄNDER MED MIG O RUNT OM MIG!! HAR NU FÅTT "INDIKATIONER" ATT JAG BLOGGAR DETTA FÖR ATT FÅ NÅN SORTS MEDÖMKAN ELLER "TYCKA SYND OM KÄNSLOR"...SÅ ÄR DET NATURLIGTVIS INTE!!!!..HAR ALLTID DELAT MED MIG, HAR ETT BEHOV ATT GÖRA DETTA, DET ÄR MIN PERSONLIGHET ATT GÖRA SÅ, PLEASE , DE SOM TROR NÅT ANNAT, TÄNK OM..!!..JAG HAR LEVT ETT HÅRT LIV O ÄR VAN MED ALLEHANDA SMÄRTOR... NU KAN JAG BLOGGA IGEN UTAN O VARA OROLIG!!! OK..!?.*LER*..HA NU EN FORTSATT MYSIG PÅSK-HELG!!!...LEIF...PS,EN RÄDSLA HAR JAG HELT NATURLIGT ATT MITT LIV SKA BLI ÄNNU MER BEGRÄNSAT ÄN DET REDAN VAR OCH ATT LIVS-KVALITETEN SKA SÄNKAS YTTERLIGARE!

Inte förnuftigt, men skojsigt..!!

MOT ALLT FÖRNUFT BLEV DET DANS PÅ PARKADEN IGÅR , PÅSKLÖRDAG, BLENDER OCH MARTINEZ.!! MEN ÅNGRADE INTE MITT VAL, DANSADE BARA DE LUGNA LÅTARNA O HADE SMÄRTSTILLANDE "UNDER VÄSTEN", *L*.....VISST VAR DET JOBBIGT EMELLANÅT, MEN JAG TROR PÅ ATT "HÅLLA SIG I RÖRELSE"...!..(I LAGOMT MED DOSER NATURLIGTVIS...!)..BESVÄRLIGT VAR DET ATT TYP NOBBA TJEJERNA NÄR DE BJÖD UPP PÅ DE SNABBA LÅTARNA, ..(med en snabb förklaring att jag dansar bara de lugna ikväll!!)HOPPAS DE INTE TOG ILLA UPP!!!!.. VI VAR KVAR 5 TIMMMAR AV DE 6 SOM SPELADES, FOR SEDAN HEM TILL ETT HETT BEHÖVANDE BAD I KARET!!!!

VILL VILL VILL....!!!

VILL JU SÅ GÄRNA DANSA PÅ PARKADEN/HÄRNÖSAND IKVÄLL, PÅSKLÖRDAGEN..BLENDER/MARTINEZ, 8 TIMMAR NONSTOP..!! SKA JAG VÅGA FAST JAG HAR DENNA FÖRBASKADE INFEKTIONEN I RYGG-KOTAN!??..KANSKE OM JAG TAR DET LITE LUNGT O DANSAR BARA DE LUGNA LÅTARNA..(!?) SAKNAR DANSGOLVET , STÄMNINGEN, O ATT BARA "GÅ IN" I DET MYSIGA I DANSENS VÄRLD..!!!!..VILL VILL VILL..!!!

Påsken är nu här!!

JAPP, PÅSKEN ÄR NU HÄR MED ETT UTOMORDENTLIGT DANS-UTBUD, MEN BLIR SÅÅÅÅ LEDSEN ATT JAG TROLIGTVIS INTE KAN GÅ PÅ EN ENDA DANS NU,EFTERSOM JAG HAR FÅTT EN INFEKTION I EN KOTA!!!.......KAN BARA FÖRSÖKA TRO ATT DET BLIR BÄTTRE, SOMMARDANSERNA BÖRJAR JU SNART OXÅ, O DET VÄRSTA KAN JU VARA ATT JAG INTE KAN NJUTA AV DESSA DANSER HELLER!! FY VAD ORÄTTVIST, VILL INTE HA MERA SKADOR I RYGGEN ÄN VAD JAG REDAN HADE!!!!.......MEN MEN SKA FÖRSÖKA TÄNKA POSITIVT, MEN IBLAND "TRILLAR MAN NER" I DET MÖRKA HÅLET!...........HOPPAS NI ANDRA HÄRLIGT FRISKA O SUNDA NU FÅR NJUTA AV VÅRENS OCH SOMMARENS DANSER NU, O DANSA LITE FÖR MIG VA!? HA NU EN GRÄJT PÅSKHELG,  VI HÖRS...!!!

RSS 2.0