Öviks-Höst-Maran....!!


September
Fre 9 19.00-03.00 Shake
Fre 9 19.00-03.00 Blender
Fre 9 19.00-03.00 Voyage
Lör 10 19.00-03.00 Expanders
Lör 10 19.00-03.00 Zlips
Lör 10 19.00-03.00 Dreams
Kommer ni??

Söndags-dansen på Parkaden..!


DET BLEV EN MYSIG DANS-KVÄLL MED HIGHLIGHTS I HÄRNÖSAND, SKAPLIGT MED FOLK FÖR ATT "VARA EN SÖNDAG"..! MÅNGA MYSFOXAR BLEV DET,DERAS EGEN VERSION AV KLASSIKERN "STAND BYE ME" SOM SISTA DANS ÄR SÅÅÅÅÅ MYSIG,TACK SOFIE FÖR HÄRLIGA MYS-FOXAR OCH TACK ÄVEN NI ANDRA SOM GJORDE KVÄLLEN LYCKAD!!!!

Highlights "stand by me"


Finalen på Kovland!!!!


Sista dansen på Kovland för denna säsong och de glada gossarna i Jannez spelade, men det var varmt varmt varmt, puh!!! Men det blev lite bättre efter pausen då det var mindre med folk kvar, de for nog hem just för värmen, *ler*..! Lite tråkigt att sommar-danserna nu är till ända, men men, Parkerna kör igång nu o vi börjar med Highlights på Söndag på Parkaden i Härnösand, de kör mellan 18.00-22.00...See ya!???

Finalen på Hanssons Loge...!!,,,Highlights och Voyage...!


FINALEN PÅ HANSSONS BLEV EN REGNIG KVÄLL..OCH DANS-FOLKET LYSTE MED SIN FRÅNVARO..
MEN DET RESULTERADE ATT DET FANNS GOTT OM  UTRYMME ATT "TA UT SVÄNGARNA".....
MÅNGA "KÄNDISAR" SAKNADES PÅ GOLVET....(VAD VAR ALLIHOPA??)
MEN DET BLEV EN TREVLIG KVÄLL TROTS ALLT....
HIGHLIGHTS SISTA LÅT/SISTA DANSEN , DERAS EGEN VERSION AV "STAND BY ME" ÄR HELMYSIG, TACK FÖR DET KILLAR!!! OCH TACK SOFIE FÖR HÄRLIGA DANSER..!!
6 TIMMAR NONSTOP DANS BLEV DET, KÄNNS I KROPPEN, MEN DET SKA DET GÖRA.!!! *LER*....!! FINALDANSEN I KOVLAND/JANNEZ PÅ TORSDAG ÄR NU I SIKTET ...SEDAN HAR VI SÖNDAGSDANSEN PÅ PARKADEN/H-SAND DEN 28/8 DÅ HIGHLIGHTS SPELAR IGEN, BRA TIDER, 18-22..!..VI HÖRS!

Nästa dans, final på Hansons loge...!


HOPPAR KOVLAND O ZLIPS O SIKTAR IN OSS PÅ FINALDANSEN PÅ HANSSONS LOGE ISTÄLLET PÅ LÖRDAG, 20/8.!.......HIGHLIGHTS OCH VOYAGE SPELAR DÅ NONSTOP I 6 TIMMAR..!! JAG VANN JU DESSUTOM EN FRIBILJETT FÖRUT  SOM JAG NU SKA NYTTJA...!  *LER*..!...SEE YA...!

Zlips på Kovland...!?


Zlipsarna lockar ju, får se om det blir Kovland/Ånäs-parken på Torsdag!??
Bara det inte regnar, för då blir det trångt o varmt inomhus på den lilla ytan som Kovland bjuder på...!!.....
Tar en kopp kaffe o funderar vidare...!!?

En danshelg..!

Det blev en bra helg med bra väder o bra danser i helgen med övernattning i stuga vid Havs-badet i Salusand..!   Dansen på Moliden lördags-kväll blev en höjdare med Blender o väldigt duktiga dansanta människor, Tack alla ni!!!..........Me like!!!

Finalen på Forsmo..!


Dessa glada gossar o bra musik kan det bara bli trevliga dans-kvällar...!! Oxå tack till alla härliga dansanta människor som gör kvällen till en lyckad kväll!!!

Stiltje med Dans nu!!!

NU BLIR DET "LUGNT" TILL JANNEZ SPELNING PÅ FORSMO,FINALDANSEN,  ONSDAGEN DEN 10 AUGUSTI.....SEE YA...!?

Sannex final på Ärsta-Parken...!


Inte såå mycket folk, men väldigt vaaaarmt ändå!!! Sannex i all ära , MEN de spelar inte den sorters  låtar som jag tycker om att dansa till...De spelar väldigt mycket av sina egna låtar som låter mer i "schlager-stuket", tycker jag...!! *ler*..!..Men men, de e ju alltid roligt att dansa, ha det gott nu mina vänner tills vi ses igen på golvet...!!!

Sannex spelar på Ärsta-Parken ikväll...!


KOM O DANSA TILL SANNEX PÅ ÄRSTA-PARKEN IKVÄLL, ONSDAG..........!!!! SEE YA!?

RSS 2.0