En härlig dans-låt..!!!!


Hullsta Gård o Scotts....!

Det kom bra med folk till Hullsta då Scotts spelade, Men detta band spelar lite väl mycket schlager-dängor för min smak....Men en o annan go-låt blev det, så summa summarum en bra dans-kväll..!!!!!

Blues-dancing....!!!?

HEJSAN ALLA DANCE-DIGGERS...!! VAD TYCKER NI OM DENNA FORM AV BLUES-DANCING!?  VISST VERKAR DEN SKÖN? SKRIV GÄRNA O KOMMENTERA, KAN DETTA VARA NÅGOT PÅ VÅRA SVENSKA DANS-GOLV!??

Scotts på Hullsta i Sollefteå..!!

TJENIXEN, SCOTTS SPELAR PÅ HULLSTA PÅ FREDAG, INTE MINA FAVORITER FÖRSTÅS, LÅNGT DÄRIFRÅN, MEN DANS-UTBUDET ÄR INTE DET BÄSTA HÄR NU SÅ MAN FÅR TA DET SOM ERBJUDS, RAPPORT KOMMER I HELGEN, SEE YA!!??

Lite nytt....!!

Från Jannez till Shake

Jörgen Sandström, basist i Jämtländska dansorkestern Jannez, har bytt band och kommer fortsättningsvis att spela med Timråorkestern Shake.

Peter Ericson, Shakes nuvarande basist, kommer inom kort att lägga basen på hyllan. Ny basist i Jannez blir i sin tur Andreas Klar från det jämtländska Mickeys.

LITE "OMKASTNINGAR" HÄR O DÄR, MEN DET BLIR NOG BRA DETTA OXÅ!!  *LER*..!!!

Shake på Parken i S-vall...!

Shake är ett bra band som jag "tagit till mig", bra låtar o en bra blandning av lugna o snabba låtar, precis som det ska vara, skapligt med folk, (trots att det var en Söndags-dans) o många dansanta som gjorde kvällen till en bra dansafton...!! Tack alla ni!!

Jannez Främling...


JANNEZ-Se på oss nu


Jannez - Varje Andetag


MARAN Ö-VIK....!!!!

MARAN I ÖVIK BJÖD PÅ TOPPEN-MUSIK AV ZLIPS O EXPANDERS, TITANIX KOM LIKSOM I SKUGGAN AV DESSA TVÅ GIGANTISKA BAND....! MASSOR MED FOLK TRÄNGDES FÖR ATT KUNNA UTFÖRA SINA DANSKONSTER PÅ GOLVET, ÄVEN JAG, *LER*...!! LITE STRULIGT FÖR MIN SMAK. MEN MEN, EN DANS-MARA ÄR EN DANS-MARA O DÅ FÅR MAN TA DET SOM EN DANS-MARA, (hehe)..!! EN BRA KVÄLL TROTS ALLT SOM SLUTADE MED ÖMMA FÖTTER O LEDER , PRECIS SOM DET SKA VARA....*L*...!  MEN HOPPAR LÖRDAGENS MARA, DET FÅR RÄCKA MED FREDAGS-MARAN!!! HA EN BRA LÖRDAG NU MINA BLOGG-LÄSARE, VI HÖRS..!!

Maran Ö-vik....!!

NU ERE DAGS IGEN FÖR MARAN I ÖVIK, TRE TOPPENBAND SOM SPELAR NONSTOP I 8 TIMMAR IMORGON FREDAG DEN 4/2.......ZLIPS, TITANIX OCH EXPANDERS....SEDVANLIG RAPPORT KOMMER.....SEE YA!?

RSS 2.0