Shake i Härnösand...!

Shake är ett bra band från Sundsvall, musikaliskt jätteduktig..Många snabba låtar förvisso men även några mys-låtar bjöd dom på, alltså en härlig kväll på Parkaden i Härnösand, skapligt med folk i blandad ålder...!!!Tack alla ni o tack Shake för en trevlig dans- kväll..!!..Nu är blicken riktad mot MARAN i Ö-vik i helgen, den 4 - 5 februari. See ya..!?

Ikväll dans till Shake på Parkaden...!!

SEE YA....!??...Rapport imorgon söndag som vanligt...

Suck, ingen dans denna helg...!

NOPP, INGEN DANS I HELGEN, DÅLIGT UTBUD NU, MEN MEN, LADDAR NU UPP FÖR PARKADENS DANS I HÄRNÖSAND NU DEN 29/1, DÅ DANSAR VI TILL POPULÄRA  SHAKE!!!..DET KOMMER ATT BLI GRÄJT!!!!....SEE YA  !?

Zlips på Parkaden....!!


INTE MYCKET ATT RAPPORTERA...!! NÄR ZLIPS STÅR PÅ SCENEN BLIIIIR DET BRAAA...!!!!!..SÅ ÄR DET BARA, EN TOPPENKVÄLL ALLTSÅ, MYCKET FOLK DÄR FÖR ATT VARA EN SÖNDAG,,,,TACK ALLA NI SOM ÄR DANSANTA O SOM JAG FICK DANSA MED...!!!.NU DRÖJER DET TILLS NÄSTA DANS , UTBUDET INTE DET BÄSTA NU, MEN OM 14 DAGAR DANSAR VI TILL SHAKE PÅ PARKADEN IGEN....SEE YA...!!

Zlips på Söndag....!!!!... Kl 18.00..

Jäpp, Zlips på Parkaden/Härnösand nu på Söndag, ett måste naturligtvis..!!!!Dansen börjar kl 18.00 o kostar bara 100 riksdaler,rapport på Måndag,  See ya..!??

Vacker Dikt av "Magnolia"....! Passar ju här i Dansbloggen, *ler*...!!

"En förtrollad afton"

Du tog mig i din famn och förde mig upp på dansbanan ..
Jag vilade tryggt i dina armar och vi flöt samman i dansen ...
Du kysste mig,  mitt i dansen och höll mig mot ditt bröst ..
Allt kändes som en dröm, en saga och ett minne att bära ...

Ack, om du ville höra min längtan, åter svepa in mig i din famn ..
Du skulle återge mitt liv dess mening ...
Jag ber dig .. Hör mitt tysta rop ..
Håll mig åter i din famn och låt mig stanna där  ...

Fernandoz, Parkaden....!!

Nja, Fernandoz i all ära, MEN, Jag klarar inte av den klassiska dansbands-musiken, så är det bara, såg kvällen som en motionsdans, sänkte ribban o då gick ju det skapligt, *ler*....Väntar nu på Zlips den 16/jan, en söndag på Parkaden Härnösand, Deeeee blir grejor det...!!! See ya!?

Fernandoz på Parkaden...!

Vi prövar Fernandoz på Parkaden ikväll, fast vi vet att musiken inte e den bästa i vår smak..!!Vi får se det som en motionsdans, rapport kommer..!!!

Jannez på Bergeforsen....!

(NOSTALGIBILD)...Jannez på Bergeforsen trettondags-afton, mycket folk trotsade snöovädret som drog fram på kvällen o kom o dansade till det spelglada gänget Jannez...Varmt o trångt,struligt stundvis, men som vanligt var det några där som räddade kvällen, tack alla ni..!!

Årets första dans......!!

Årets första dans blir till Jannez/Bergeforsen, dit jag drar nu...Rapport kommer imorrn....See ya...!??

RSS 2.0