Danshelgen i Norr...!DANSEN PÅ GRÄSMYR O MOLIDEN BLEV LYCKAD I ALLA AVSEENDEN...BRA VÄDER, BRA MUSIK, BRA BAND O BRA DANS-FOLK,DESSUTOM BRA ÖVERNATTNING PÅ MOSJÖNS CAMPING, VAD MERA ATT SÄGA!?.. HELT NÖJD MED HELGENS "BRAVADER" ..ÄRSTA/SANNEX PÅ ONSDAG(3/8), HERE WE COME.......SEE YAAA!?

Expanders och Shake....!


NU PLANERAS EN RESA NORRUT, TILL GRÄSMYR PÅ FREDAG,  O DANSA TILL EXPANDERS (ÖVERNATTNING NÅGONSTANS, !?) OCH SEDAN TILL MOLIDEN PÅ LÖRDAG O DANSA TILL SHAKE YTTERLIGARE EN GÅNG...!...SEEE YA!?

Ärsta-Parken och Shake....!


SHAKE ÄR ETT HÄRLIGT DANSBAND MED SKÖNA LÅTAR, DE E JU NUMERA ETT POJKBAND SEN SÅNGERSKAN SLUTADE, MEN DET LÅTER BARA BRA OM DOM ÄNDÅ, TACK SHAKE, VI SES SNART IGEN...!VARMT ÄVEN DENNA DANSKVÄLL, MEN SOM "TUR VAR" LAGOMT MED FOLK, EN MYSIG KVÄLL MED MÅNGA HÄRLIGA DANSER, NÅGRA SKJORTOR "GICK ÅT", *LER*..!! FICK ÄVEN EN FRIBILJETT TILL FINALDANSEN PÅ ÄRSTA TILL SANNEX DEN 3/8...! TACK ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN TILL EN MYSIG DANS-AFTON....SEE YA!?

Dans på Ärsta-Parken med Shake...!!


På onsdag den 27/7 dansar vi till det mysiga Timrå-bandet Shake på Ärsta-Parken i kyrkdal, see yaa!??

Varmt varmt varmt på Molidens dansbana, men mycket trevligt.!! *L*.


Jannez bjöd på mycket bra musik i värmen, fyra glada gossar det där..!! Varmt var det, men en mycket trevlig kväll trots den fuktiga värmen, dansant folk , bra dansgolv o ett bra band vägde upp den tryckande värmen som steg gradvis efter kvällens gång, men tack alla ni som gjorde kvällen till en lyckad afton....Vi syns väl på Ärsta-Parken på Onsdag den 27/7 då mysiga Shake spelar, see ya !?......Leif

Jannez på Moliden den 23/7....!!!


TJENIXEN, NUUUUU MINA DANSANTA VÄNNER BLIR DET EN KANON KVÄLL MED POPULÄRA JANNEZ PÅ DET UTMÄRKTA "DANS-PALATSET" MOLIDEN STRAX UTANFÖR Ö-VIK. ETT HELT SUVERÄNT DANSGOLV, DESSUTOM STORT O LUFTIGT. HAR BARA GODA ERFARENHETER DÄRIFRÅN!!!  SLUT UPP NU O KOM O DANSA TILL MYSIG MUSIK PÅ ETT MYSIGT STÄLLE.....SEEE YA?   SEDVANLIG RAPPORT EFTER HELGEN..!!! HA NU EN TREVLIG HELG PÅ ER ALLA,,,,, LEIF...!

Ärsta-Parken o Blender...!!


Varmt varmt varmt, men bra bra bra,,!!! Blender är "säkra kort" o det resulterade till en trevlig kväll!! En tryckande värme som gjorde att det blev många skjort-byten, men vad gör väl de när man har skojsigt, *ler*...!! Nu väntar  Jannez på oss i Moliden/Ö-vik  (den 23/7,) med Sveriges bästa dansgolv!!!!..See ya!?

Blender på Ärsta..!

NU STUNDAR DET DANS TILL MYSIGA BLENDER PÅ ÄRSTA-PARKEN I KYRKDAL, NU PÅ ONSDAG DEN20/7.....!!..See ya...!?

Dansbands-festivalen i Härnösand..!


Musiken var det absolut inget fel på ,Blender o Date är jättebraiga!!....MEN dans-golvet var seeeeegt från början, de va jobbigt, men de strödde ut några kilon kaffe till slut så det blev acceptabelt !! Dessutom lutade hela golvet så man kände en tendens att få "slagsida" hela tiden, det gjorde att man inte kunde slappna av riktigt. Men man får ta det som det är på dessa festivaler!!!..Många duktiga och dansanta gjorde kvällen lyckad ändå, får se om det blir repris ikväll ..!? Festivalen varar ju i tre dagar !!!

Ärsta-parken och Zlips...!


JAG HAR SAGT DET FÖRUT O JAG SÄGER DET IGEN, DÅ ZLIPS SPELAR SÅ KAN DET INTE BLI ANNAT ÄN BRAAAA!!!! EN HEL-MYSIG AFTON MED MYSIG MUSIK I MYSIG MILJÖ!!!! ..TACK MYS-ZLIPSARNA O ALLA NI MYS-DANSARE!!!NU SKA JAG GÅ O MYSA I SOLEN OCH I HAMMOCKEN.*LER*..OCH IKVÄLL TORSDAG ,DANSBANDS-FESTIVALEN I HÄRNÖSAND..!!SEE YA FOLK´S.!!

Zlipsarna på Ärsta-Parken ikväll!!!!


SER FRAM EMOT KVÄLLENS DANS MED MELISSA O HENNES ZLIPSAR!! SEDVANLIG RAPPORT IMORGON!!...SEE YA!?

En bra kväll på Logen...!!!


Pure Divine visade sig vara ett bra band med många härliga låtar!! Det var glest på golvet men det gjorde absolut ingenting, de som var där dansade o hade skojsigt, precis som det ska vara..!!! Vann dessutom en gratis-biljett till Hansons Loges dans nästa gång...!..*L*

PURE DIVINE..På hansons loge, lördag.....!?


Pure divine spelar på Hansons loge på lördag den 9/7, ett helt okänt dansband för mig, det kan bli spännande!! Nån som känner till dessa ungdomar!?? Hoppas de spelar modern musik o inget klassiskt dansmusik!!! Vi får se vad det blir av det hela!!? Sedvanlig rapport kommer sen!!! See ya..!?

Expanders på Ärsta...


EXPANDER PÅ ÄRSTA-PARKEN, SOM VANLIGT VARMT SOM ATTAN....MEN DERAS HÄRLIGA TUNG-GUNG -BLUES I LÅTARNA UPPVÄGER DET.!!! *LER*..! INTE SÅ MYCKET FOLK SÅ MAN FICK UTRYMME O "TA UT SVÄNGARNA"...ALLTSÅ EN BRA KVÄLL, TACK ALLA NI DANSANTA PEOPLE!!! SYNS VI PÅ ÄRSTA NÄSTA ONSDAG 13/7 OXÅ? DÅ SPELAR ELITBANDET ZLIPS, DET SER JAG FRAM EMOT!!!!

DANS INSTÄLLD..!!!

Verkar som dansen i gussjö är inställd med Highlights.(enligt dansmaffian).!!!!  Synd, hade sett fram emot den!!!!Siktar in Ärsta-parken o Expanders på onsdag i stället då!!!!

Highlights på Gussjö...!


HIGHLIHTS SPELAR PÅ GUSSJÖNORET NU PÅ TISDAG DEN 5/7, DET KAN KANSKE VA NÅT!?....GUSSJÖ HAR JU INTE MÅNGA DANSKVÄLLAR NUMERA SÅ MAN KANSKE SKA PASSA PÅ, ETT CHARMIGT STÄLLE VID EN SJÖSTRAND..!!

RSS 2.0