Shake på Ärsta-Parken..!!!SHAKE ÄR EN FÖRTRÄFFLIG T BAND, BRA LÅTAR, DE TILLHÖR ELITEN!! LINDA, SÅNGERSKAN I BANDET VAR SJUK, MEN GRABBARNA FIXADE DET ÄNDÅ..VARMT VAR DET...INTE SÅÅÅ MYCKET FOLK, MAN HADE SVÄNGRUM MED ANDRA ORD, O DE E JÄTTEBRA!!! FICK DESSUTOM EN FRIBILJETT TILL NÄSTA DANS PÅ ÄRSTA DÅ EXPANDERS SPELAR, 'LER'..! TACK ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN TILL EN BRA KVÄLL, O VI SYNS VÄL IGEN PÅ ÄRSTA DEN 6/7, SEE YA!?

Shake på Ärsta-Parken den 29/6...!


BRAIGA SHAKE SPELAR NU PÅ ÄRSTA-PARKEN, KYRKDAL, SES VI...!?

Uppehåll dans nu..!!! (suck)..!


iNGEN DANS NU FÖRRÄN HELGEN EFTER MIDSOMMAR, DÅLIGT UTBUD NU, SUCK!..MEN VI SES DÅ IGEN PÅ GOLVET!?...

En bra kväll på Kovland..!

EN BRA KVÄLL MED UNDERBARA ZLIPS, LIIITE FÖÖR MYCKET FOLK, LITE STRUL EMELLANÅT, OCH MYYYYCKET VARMT, (PUH).!! MEN I DET STORA HELA EN TREVLIG DANS-AFTON..SOMMARDANSER BLIIIR DET VARMT O SVETTIGT, DET ÄR  BARA OCH ACCEPTERA, *LER*.!

Zlips på Kovland på Torsdag (16-6)....!


Hoppas på bra väder så man kan åka till Kovland, Ånäsparken o dansa till underbara Zlips nu på torsdag..!

Härliga Shake på Logen...!!EN MYSIG DANSKVÄLL MED MÅNGA HÄRLIGA DANSER TILL BRA LÅTAR, MYCKET VARMT MEN TROTS DET EN BRA KVÄLL, LAGOMT MED FOLK GJORDE ATT MAN KUNDE "TA UT SVÄNGARNA" ORDENTLIGT, *LER*..!! TACK ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN LYCKAD O TACK SHAKE FÖR BRA O MYSIG MUSIK...!!!!

Shake på Hanssons loge på lördag, 11/6....!

NU LADDAR VI UPP TILL DET SKÖNA BANDET SHAKE PÅ LOGEN NU PÅ LÖRDAG, SEE YA!??

Premiär på Ärsta-Parken..


En trevlig kväll med bra musik o band, perfekt väder för logdans, ser fram emot flera sommar danser nu....Tack Abbe för att du ordnar så bra danser, och tack för presenten, (chokladasken)..!!  *ler*..!!!

Jannez på Kustladan...!


Premiär på "kustis" med Jannez, dessa spelglada Gossar.!!! Det var ojämt med folk, lite från början, men sen kom de många, men sedan blev det tunt igen på golvet, men summa summarum, en bra  o trevlig kväll, perfekt väder för logdans dessutom, nu väntas det Premiär på Ärsta-Parken, med samma orkester, rapport kommer..!

RSS 2.0