Dans på Hullsta..!

MMMh, om man sänker förväntningarna (ribban) innan man far så går det bra, *ler*... Visst , några myslåtar, men för mycket "hjärta o smärta" för min smak..!! Annars är Hullsta ett litet små-mysigt ställe att dansa på...

King Edward på Hullsta...!?

KING EDWARD spelar på Hullsta på Fredag...Har dansat till dessa killar förut, vi skulle dansa till Kindbergs på Hullsta gård för en tid sedan, Men de fick haveri på på bussen så King Edward fick "hoppa in" hastigt o lustigt, med mycket kort varsel!! Missnöjet spred sig över dans-folket, MEN, Det blev en positiv överraskning, de var ju riktigt bra, så det blev en lyckad dans-kväll ändå!! Hoppas det blir lika lyckat på Fredag, eftersom vi planerar o fara dit..!! SEE YA!!?

Zlips i Sundsvall!!

Zlips har ju aldrig en dålig spelning, bra låtar o Melissas röst är underbar!!! Mycket folk kom det till Parken, gränsfall till trångt, men det gick skapligt att dansa ändå, Många härligt dansanta på en o samma plats, då blir det bra...Tack alla ni som gör dansen till vad den är, Dansen förgyller ens Liv..!!!....................Ps, tråkigt att höra att Bandet ska upplösas vid Års-skiftet, men Melissa kommer nog igen med nya killar o nytt band!!??....Vi får hoppas det!!!! Ha nu en skön Söndag i den härliga Vår-solen, see ya!!

Ingen dans denna helg....!

Som sagt, det blev ingen dans denna helg, så det finns inget att rapportera,,,*ler*....Men planer finns nu på underbara Zlips o Sundsvallsparken på lördag den 19:de denna månad...!!...Maybe  "see ya"....?!!!

Stiltje med dans nu...!!!

Nu är utbudet av dans uruselt i mina trakter...!! Får vänta tills den 12/3 då det blir dans i Ö-vik,  Thor-görans spelar då, dans-nerven ger sig till känna ju!!!!!..Inga favvisar precis, men men, vi får se om det blir nåt ö-vik då!?

RSS 2.0