INGEN DANS DENNA HELG..!


INGEN DANS DENNA HELG ISTÄLLET ÄR SIKTET INSTÄLLT PÅ TVÅ PREMIÄRDANSER NÄSTA HELG, TVÅ LOGDANSER, TVÅ JANNEZ-DANSER, FREDAG PÅ KUSTLADAN O LÖRDAG PÅ ÄRSTA-PARKEN, HOPPAS PÅ SKAPLIGT VÄDER DÅ, SEE YA!?

Bra premiär på Logen..!


EN HÄRLIG KVÄLL PÅ HANSSONS LOGE, BRA MUSIK TILL EXPANDERS O SVÄNZONS.INTE ALLTFÖR MYCKET FOLK, GANSKA LAGOMT UTRYMME FÖR O "SVÄVA" UT PÅ GOLVET.... DANSANTA MÄNNISKOR O BRA MUSIK, EN BRA KOMBINATION TILL EN TREVLIG KVÄLL.....'LER'..!!

Snart premiär på Logen i Långsele...!


NU MINA VÄNNER NÄRMAR SIG PREMIÄREN PÅ HANSSONS LOGE (NU PÅ LÖRDAG DEN 21/5) MED DET UNDERBARA BANDET EXPANDERS MED SINA MEDRYCKANDE BLUES-INSPIRERANDE LÅTAR O DET HÄRLIGA BANDET SVÄNZONS. VI DANSAR 6 TIMMAR NON-STOP TILL TVÅ BRA BAND, KAN DET BLI BÄTTRE,(!?) HOPPAS BARA VÄDRET BLIR NÅGORLUNDA IAF..SEDVANLIG RAPPORT KOMMER SENARE EFTER HELGEN..!..SEE YA..!?

Highlights på Parkaden...!!

En trevlig kväll på Parkaden, lite tunt med folk, men det gjorde inget, de som var där var väldigt dansanta, *ler*...!! Tror det är bara EN kvar av det ursprungliga Highlight, fyra nya medlemmar, men de var bra, lite dålig kvalite på Ljudet, men men...Kvällen blev som sagt bra..!! Nu väntar Hanssons Loge på Lördag, premiär i år, Expanders o Swänsons spelar , 6 timmar...Det ser jag fram emot...See ya!?

Inget regn på Premiären på Forsmo.!!!

Mina farhågor besannades ej, det blev uppehåll hela kvällen, o jag som var rädd att dansgolvet skulle bli strävt o tungt o dansa på,men istället hade de strött ut nåt medel så att det blev GLASHALT , *L*..Fick gå ut o gnugga sko-sulorna i det blöta gräset för att inte "dratta på ändan" därinne..!!.Var oxå rädd för att det skulle bli ordentligt trångt på det inte sååå stora dansgolvet, men det kom lagomt med folk så det blev en trevlig kväll, min rygg klarade oxå kvällens strapatser, så jag är väldigt tacksam för det....Funderar nu om vi ska fara till Highlights på Parkaden i Härnösand ikväll, förmodligen blir de det!!! Bra tid, 18-22, o lite billigare än vanlig lördags-dans, 120 riksdaler.!!! See ya!?

Dans eller inte...!??..Regn regn o åter regn..!!

Imorgon premiär på Forsmo..Jannez spelar.. Och regnet bara öser ner, hoppas det blir bättre imorgon , Lördag...Inget trevligt att dansa sommardanserna/logdanserna i ösregn, dansgolvet blir trögt av fukten o alla vill under tak vilket resulterar i väldig trängsel inomhus på dans-banan..Ofta blir det en ångande tryckande värme som får kläderna att klibba mot ens kropp...JA, det var det negativa om "ute-danserna", men det finns massor med positiva saker oxå, måste få gnälla någon gång oxå, *ler*..Eller hur!?..Men ösregnar det känns dansen imorgon kväll inte sååå trevligt, men som sagt vi får se vad vi gör...!!! Ha en go fredag, trots att det är fredagen den 13, så se upp !!!

Forsmo Premiär....!

Vi siktar in hos på premiärdansen i Forsmo när Jannez speler...!! Det kan bli väldigt kallt ute och väldigt varmt inne, bara ytterligheter, suck, *ler'...!!!..See ya!?

"Nya" Jannez på Parkaden...!

JANNEZ PÅ PARKADEN , DEN TRADITIONELLA O SEDVANLIGA DANSEN PÅ PARKADEN I HÄRNÖSAND MED DET GLADA JÄMTLÄNDSKA GÄNGET...NÅGRA NYA LÅTAR HAR KOMMIT TILL, DE E BRA, MEN TYVÄRR HAR DE TAGIT BORT ETT PAR GOLÅTAR OXÅ, INTE BRA...ANNARS VAR DET BARA BRA MED LÖRDAGSDANSEN, LAGOMT MED FOLK O MYCKET DANSANT KLIENTEL, INTE SÅ MYCKET FYLLA...TACK ALLA NI SOM FÖRGYLLDE KVÄLLEN O BER OM URSÄKT ATT JAG INTE KUNDE DANSA "FULLT UT", PGA AV MIN RYGGSKADA...VI SES SNART IGEN..!!!....LEIF

RSS 2.0