Kindbergs på Hullsta...!!!!


KINDBERGS TYCKER JAG FORTFARANDE OM, DE E GLADA GOSSAR, MED SJYSST MUSIK, FREDAGENS DANS PÅ HULLSTA VAR HELT OK, GANSKA MYCKET FOLK VAR DET FÖR OVANLIGHETENS SKULL DÅ DET GÄLLER HULLSTA GÅRD, (MEN) BLEV BARA LITE BESVIKEN PÅ DERAS URVAL PÅ SISTA DANSEN, ETT SCHLAGER-POTPURRI.!!!!!!??  DET VAR INGET VIDARE, VILL JU ATT SISTA DANSEN SKA VARA EN MYSIG O LÅNGSAM LÅT...SKÄRPNING KINDBERGS...!! SEE YOU FOLK´S...!

Shake på Parkaden...!


Dessa gossar är ett väldigt bra band som spelar bra o härliga låtar, och inte blev dom sämre för att sångerskan har slutat,  ( de är ju numera ett pojk-band) Antalet dansare hade väl kunnar varit flera, men som jag brukar säga " de som var där var väldigt dansanta" så de vägde upp sas, Tack alla ni duktiga som gjorde kvällen till en trevlig danskväll...!.....Nu blir det stiltje till på fredag då Kindbergs spelar på Hullsta I Sollefteå, ha det gott nu tills vi ses igen....

Dansmaran i Härnösand...!!


HEJ PÅ ER DÄR UTE !!! NU ÄR DANSMARAN I H-SAND AVVERKAD... DET BLEV BÅDE FREDAG OCH LÖRDAG, 14 TIMMARS DANS, HÄÄÄÄRLIGT!!! BLENDER ÄR ETT BRA BAND SOM SPELADE PÅ SAMMA SCEN SOM MELISSA PÅ LÖRDAGEN, MEN DENNA KVÄLL FICK DE SPELA LIKSOM I SKUGGAN AV MELISSAS NYA BAND, I MINA ÖRON O ÖGON , EN SUCCE!!!! HÄRLIGT BLANDADE LÅTAR, MÅNGA LUGNA HÄRLIGA LÅNGA MYSFOXAR ORDNADE DENNA UNDERBARA SÅNGERSKA MED SITT NYA GÄNG...ELLER VAD SÄGS OM KVÄLLENS SISTA DANS, HON SJÖNG LÅTEN  "DONT CRY FOR ME ARGENTINA" DEN GICK IN I KROPP O SJÄL, TACK MELISSA, DU E BÄST..!!..MÅNGA HÄRLIGA DANSANTA MÄNNISKOR KOM DIT O GJORDE KVÄLLEN TILL VAD SOM ÖNSKADES, TACK ÄVEN ALLA NI..OCH TACK TILL MIN SOFIE SOM ÄR SÅÅÅÅ DUKTIG PÅ DANSGOLVET, HON VET HUR EN MYSIG FOX SKA VARA!!...DRYGT 500 PERS PÅ LÖRDAGEN OCH "BARA" 175 BETALANDE PÅ FREDAGEN.!!! VI SES SNART IGEN PÅ "GOLVET"...!!!...TAKE CARE.!!

Dansmaran Härnösand..!!


TJENIXEN, DANS-MARAN I HÄRNÖSAND TILL HELGEN,7-8 OKT, 2 GÅNGER 7 TIMMAR, FREDAG O LÖRDAG MELLAN 19.00-O2.00 MED FINA BAND...!!!...KOMMER NI/DU OXÅ?


RSS 2.0