Bollstabruk o dansgalan...!!


6 timmar nonstop blev det, lite tunt med dansfolk, men det gjorde inte så mycket,vi hade trevligt ändå.Och inte så mycket fylla som vi befarade, annars brukar det vara just det på Bollsta-danserna, tyvärr!!! Men till glädje för oss dansanta människor blev det en mycket trevlig kväll, tack arrangörerna för att ni anstränger er o får till Dans på ett bra ställe som Bollsta Folkets Hus kan erbjuda, bra golv o bra utrymme..!!!! Keep up the good work...*
ler*...!

Dansgalan i Bollstabruk...!!


TRE SKAPLIGA BAND SPELAR PÅ BOLLSTA FH NU PÅ LÖRDAG, DEN 24/9 KL 20.00-02.00, ALLTSÅ 6 TIMMAR NONSTOP, SEE YA!!???

Zlips på Parkaden...!!


En härlig kväll på parkaden då Zlips spelade, lite tunt med folk, (men det stör inte mig,) en mysig afton blev det iallafall!! Tack Zlips o alla dansanta som gjorde kvällen till vad den blev...!!!

Zlips på Parkaden, Härnösand!


ZLIPS SPELAR PÅ PARKADEN NU PÅ SÖNDAG DEN 18/9 KL 18.00-22.00, SJÄLVKLART ATT MAN SKA DIT, *ler*...!SEE YA!??

Ö-viksmaran, fredagen...!


BLENDER, SHAKE OCH VOYAGE DROG ÖVER 1000 PERSONER IGÅR (FREDAG), SÅ VARMT O LITE STÖKIGT O BÖKIGT BLEV DET, LÖRDAGS-MARAN BRUKAR DRA ÄNNU MER FOLK, SÅ JAG FÅR SE OM JAG FAR ELLER INTE..!!! MEN BRA BAND E DE JU (LER), ZLIPS,. EXPANDERS OCH DREAMS SPELAR....(Ds: Nopp, det blidde ingen mer dans på Maran, stannar hemma denna lördags-kväll o äter nåt gott framför tv:en ist..!!  *ler*..,!

DANSMARAN I Ö-VIK I HELGEN...!


FREDAG  FAR JAG O DANSAR på Ö-VIKS DANS-MARA, See ya!???

RSS 2.0