Dreams på Parkaden...!


DESSA SPELGLADA GOSSAR BJÖD PÅ HÄRLIG O LITE ANNORLUNDA MUSIK PÅ PARKADEN I HÄRNÖSAND. LITE GLEST VAR DET PÅ GOLVET, UTBUDET PÅ DANS DENNA HELG FANNS LITE VARSTANS RUNT OM I LÄNET O DET VAR SÄKERT EN ORSAK TILL DET....MEN DÅ FICK MAN SPACE ATT LEVA UT DANSEN, *L*....
TACK DREAMS FÖR EN TREVLIG SÖNDAGS-KVÄLL OCH TACK ALLA NI DANSANTA SOM JAG FICK DANSA MED, VI SES IGEN KANSKE, PÅ HULLSTA I SOLLEFTEÅ PÅ FREDAG MÖJLIGEN, DÅ SPELAR KING EDWARD DÄR O DE ÄR FAKTISKT GANSKA BRA , SEE YA..!??

Black Jack på Parkaden....!


BLACK JACK SPELADE PÅ PARKADEN I HÄRNÖSAND IGÅR, LÖRDAG, DE TILLHÖR INTE DIREKT MINA FAVORITER MEN DET BLEV ÄNDÅ EN TREVLIG O ROLIG DANS-KVÄLL, INTE SÅÅÅ MÅNGA MYS-LÅTAR KANSKE MEN MÅNGA ROLIGA LÅTAR ATT DANSA TILL..!
SKAPLIGT MED FOLK DÖK UPP DENNA KVÄLL, I MINA ÖGON PRECIS LAGOMT..!!!
NU BLIR DET TVÅ VECKOR UTAN DANS, (SUCK), MEN DEN 26 DENNA MÅNAD DANSAR VI TILL DREAMS PÅ OVANNÄMDA PLATS, HA DET GOTT TILLS VI SYNS IGEN MINA DANSANTA VÄNNER..!!!

Dans-Maran i Ö-vik...!!


MYCKET FOLK KOM O DET BLEV LITE STRULIGT TILL O FRÅN..
EXPANDERS BJÖD PÅ HÄRLIG MUSIK MED SINA BLUES-INRIKTADE LÅTAR!
SHAKE SOM VANLIGT VÄLDIGT BRA.!
STAGE TVEKSAMT BRA, DÅLIGT UTVALDA LÅTAR PÅ SIN LISTA, (ENL. MIG SJÄLV)..!
MEN DET VÄRSTA VAR NOG ATT KYLAN UTE SLOG UT VENTILATIONEN INNE SOM RESULTERADE I "BASTU-VÄRME" I DANS-LOKALEN, O DET GJORDE ATT MAN INTE FICK IN DEN RÄTTA DANS-KÄNSLAN, DET VAR SYND!
MEN MEN. DET ÄR SÅNT SOM HÄNDER, DET BLEV IAF 6 TIMMARS DANS, SEN GAV VI UPP O FOR HEM..!!
LÖRDAGENS DANS FÅR KLARA SIG UTAN OSS, *LER*...!!
SER NU IST FRAM EMOT BLACK JACK PÅ PARKADEN/HÄRNÖSAND NU PÅ LÖRDAG, DEN 11/2..!!  SEE YA!?

RSS 2.0