Fluffan e en riktig "Lusse-katt" hon...!
Ibland haglar "oturen" över en.
Sällan kommer oturen ensam, sägs det!..
Efter mitt Bistra Läkarbesök i Lördags med ett negativ diagnos gällande mitt skadade Knä, så drattar jag omkull i halkan o slår av ett revben.
"Ringar på vattnet",(!?) hade jag inte haft ont i knä o halta mig fram så hade jag med all säkerhet inte halkat heller..
De e sin tur gör att jag inte kan träna nåt för mitt onda knä, suck, de gör visserligen bara ont när jag andas o skrattar, men ändå!!!...*L*
Det ena leder till det andra!!!! Dubbelsuck!!
Tyvärr var det inget som kunde opereras, brosken var borta på ett ställe i knä, o de e inget man kan göra åt,(byta ut hela knäskålen isf), så de e bara o gilla läget!
Ska få ett bandage som hjälper att man belastar knä lite annorlunda och på så vis bli lite lindrigare...
Trevlig Helg på Er alla.
Själv ska jag till Läkaren nu imorgon bitti o diskutera ev operation i mitt knä, äntligen "rör det på sig",Vård-apparaten är inte vad den en gång var, suck.!!
Önska mig Lycka till nu så jag snart är på Dans-Golvet igen...!
Trevlig helg på Er..!!! Den kanske sista Snö-fria helgen på länge...!
De sista Löven har nu lämnat grenverket och Träden har fått form som ett skelett mot himlen med sina kala grenar , men de vilar bara , de kommer tillbaka till Våren med nya gröna färska Blad, *ler*..!!
En Solig men blåsig Höst-dag i Lunde...!
Hejsan på Er , Vilket blås-väder vi har,Undrar om det kan vara Orkanen Sandy som letat sig hit....Hursom helst, ha nu en bra helg !!